Film- en locatiecatering

Voor commercials, tv-, en filmcatering op elke gewenste locatie in Nederland maar ook daarbuiten. Vanaf 1 opnamedag tot langdurige opnames op verschillende locaties. Een set op een afgelegen weiland of in hartje grote stad? Buiten de landsgrenzen? Wij staan er, ook buiten kantooruren. 
Happas kookt altijd vers en met liefde, passie en een creatieve inslag en dat proef je.


De draaidag start met een stevig, gezond ontbijt met sapjes, vers afgebakken brood, gevarieerd beleg en gekookte of gebakken eitjes of een omelet.

Tijdens de lunch een uitgebreid warm buffet (waarbij ook voldoende vegetarische gerechten)
Wij koken een gevarieerd menu uit alle windstreken: Mediterraans, Aziatisch, Arabisch, maar ook bijvoorbeeld de Hollandse pot. Je kunt zelf je voorkeuren aangeven. 

Een vegetarische optie is er altijd en speciale wensen zoals halal, glutenvrij, veganistisch of lactosevrij zijn ook geen probleem, wel graag van te voren melden.

Aan het einde van de draaidag een vullende soep en snack. Plus: de gehele dag door genoeg broodjes, fruit en snoep, thee en koffie, sap en fris.

We kunnen voor groepen tot 100 personen de gehele dag de catering verzorgen.Backstage catering:
Heb je backstage catering nodig voor de crew en artiesten van een evenement of festival? Wij bereiden alles vers zodat dat er altijd een maaltijd of lunch klaar staat. In overleg zorgen we ervoor dat er gedurende een aantal uur een warme maaltijd klaar staat, die wordt aangevuld met verse producten uit de keuken. Eventueel kun je koffie, thee, verse broodjes, fruit en snacks naar wens en budget bijbestellen.
Tijdens de nightshoots zorgen we voor warme snacks en een vers, huisgemaakt soepje of iets anders naar wens. In overleg is er veel mogelijk. Neem even contact op voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.


Lunch bereiden voor cast en crew van dokter Tinus


We gebruiken zoveel mogelijk biologisch vlees, producten uit de regio, zo min mogelijk wegwerpborden, bekers en bestek en EKO schoonmaakmiddelen.