Onze (over-)werkmaaltijden worden dagelijks vers bereid en zijn te bestellen vanaf 5 personen.
Je kunt op deze pagina ons wekelijks wisselend menu bekijken.
Omdat alles vers bereid wordt, dient je bestelling uiterlijk om 10.00 uur bij ons binnen te zijn, bezorgen doen we tussen 17.00 en 18.30.
Maandag 22 april
Dinsdag 23 april
Huisgemaakte groentenburger (vega).
Maandag 22 april
Mexicaans gehaktbrood
Rundergehakt uit de oven met o.a. mais, bosui, Mexicaanse kruiden en tortillachips on top.
Met een pittige dip.
Erbij een Mexicaanse bonensalade.
€ 13,50 p.p.
Roseval aardappelen in de schil en salade.
€ 11,50 p.p.
Woensdag 24 april
Italiaanse runder stoofschotel met o.a. wortel, champignons, selderij, spekjes, rode wijn en
tagliatelle.
Erbij een Italiaanse salade met ruccola, mozzarella, tomaat en pestosaus.
€ 18,50 p.p.
Donderdag 25 april
Belgisch vispotje.
Met o.a. zalm, mosselen en kabeljauw in een romige witte wijnsaus met groenten
Erbij een frisse salade.
€ 18,50 p.p.
Vrijdag 26 april
Zarzuela.
Spaanse visstoof met o.a. mosselen, kabeljauw, gamba's en inktvisringen.
Met brood en een salade van tomaat, rode ui, citroen, peterselie en olijfolie.
€ 19,50 p.p.