Bruiloftcatering

 Zeg maar ja tegen Happas!!

Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij jullie een bruiloft om nooit te vergeten.

In overleg organiseren wij jullie bruiloft tot in de puntjes, zodat jullie en jullie gasten onbezorgd van deze dag kunnen genieten. Denk daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan de aankleding en entertainment. Of jullie nu deze dag in de tuin of op locatie willen organiseren, wij regelen jullie trouwdag van A-Z. En natuurlijk geheel in de stijl die jullie wensen! Liever een served dinner? Deze verzorgen we in de vorm van een "walking dinner" of uitgeserveerd aan lange gedekte tafels. Bijvoorbeeld in een rustic farm of bohemian festival thema. Alles is mogelijk!!

Happas staat bekend om haar creatieve en verrassende gerechten, prachtig gepresenteerd en vol met smakelijke en kleurrijke creaties uit onze keuken.

Wij koken met liefde en passie, en dat proef je. Ons geheim? Liefde. Want wij doen dit vak met veel liefde en plezier. Daarom smaakt het net even lekkerder.

                                         Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.